Aanbod

Wat kan ik bestellen?

Bij biobuur kan je via de webshop het jaar rond biologische groente- en fruitpakketten bestellen, aardappelen en ajuinen.

Om de boer van zijn afzet te verzekeren en om jou het gemak te bieden niet telkens opnieuw te moeten bestellen, bieden we dit ook aan als een abonnement.

Daarnaast zijn er extra’s die je kan bijbestellen, zoals sap, stroop, bloemen en andere seizoensproducten.

Als je nog niet vertrouwd bent met het biobuur-abonnement, bestel dan een proefpakket. Je kan elk formaat uitproberen en kijken welk pakket het best bij jou past.

Wat betekent een abonnement?

Als biobuur-abonnee engageer je je met een doorlopende bestelling om (twee)wekelijks je biobuur-pakket(ten) af te halen op een vast afhaalpunt. Op deze manier hoef je niet elke keer te bestellen, geniet je een voordeliger tarief en is de boer zeker van zijn afzet.

Je beheert zelf je abonnement door de grootte van je pakket, de frequentie van je bestelling en je afhaalpunt te kiezen. Je geeft zelf je pauzes aan en vooral, je zorgt dat er voldoende saldo op je account staat zodat de bestelling kan uitgevoerd worden.

Je bepaalt zelf welk bedrag je overschrijft naar de webshop, maar als je saldo niet voldoende is, wordt je bestelling die week niet uitgevoerd. Een abonnement betekent dus dat wij zorgen voor een doorlopende bestelling van je pakket op voorwaarde dat jij zorgt voor voldoende geld op je saldo in de webshop.

Zondagnamiddag worden de bestellingen van de abonnementen voor de komende week automatisch geplaatst. Je ontvangt dan een bevestigingsmail als je bestelling doorgaat. Als je saldo onvoldoende is krijg je daarvan ook bericht. Als je op zondag voor 23u je saldo aanzuivert kan de bestelling toch nog doorgaan.

Ben je graag een tijdje gerust, dan zet je een groter bedrag op je saldo.

Welke abonnementen en wat zit erin?

Je kan kiezen uit groentepakketten van verschillende grootte (mini, klein, groot), een fruitpakket, aardappelen en uien. Meer info vind je in webshop via het info-icoontje bij elk pakket.