Afhaalpunten

Waar en wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Biobuur heeft zes afhaalpunten in Mechelen. Bij de bestelling van een pakket of een abonnement kies je een afhaalpunt. Je kan je pakket ophalen op donderdag tijdens de openingsuren van je afhaalpunt:

  • Afhaalpunt OLV-straat te Mechelen, Maalderijstraatje in de garage t.h.v. nr. 8, van 16u30 tot 18u00
  • Afhaalpunt Ann en Rudy, Humbeekseweg 28 te Hombeek (grens Zemst-Laar), van 17u tot 19u
  • Afhaalpunt Arenal, Site Huygebaert, Molenweide 2 te Mechelen, van 15u00 tot 21u
  • Afhaalpunt Kabas, verpakkingsvrije winkel, Keizerstraat 17 te Mechelen, van 15u tot 19u
  • Afhaalpunt Broodbroeders, Stationsstraat 11 te Mechelen, van 15u tot 18u
  • Afhaalpunt Biobuur, Voetbalstraat 61 te Mechelen, van 17u tot 18u30
  • Afhaalpunt Battel, Baron Empainlaan 121, van 17u tot 19u

Is er geen afhaalpunt bij jou in de buurt en ken je nog geïnteresseerden? Weet je een goede locatie of kan je zelf een afhaalpunt aanbieden? Neem dan zeker contact met ons op. Vanaf minstens 10 pakketten kan er een nieuw afhaalpunt opgestart worden.

Hoe haal ik mijn bestelling op?

Op het afhaalpunt is er telkens een kaft met een overzicht van de bestellingen. Op de lijst kijk je wat er allemaal voor jou klaar staat en kruis je op het einde de producten door zodat je weet dat je alles mee hebt.

Het verpakkingsmateriaal wordt beperkt en zo mogelijk hergebruikt. Je brengt zelf een tas, doos of bak mee om de groenten en het fruit over te laden uit de blauwe kisten. Deze kisten blijven op het afhaalpunt en worden opnieuw gebruikt voor de volgende bestelling. Je klapt deze dicht, leg ze op de stapel en legt de kaartjes bij elkaar. De papieren zakken en de netzakken worden, indien proper en netjes, terugbezorgd en hergebruikt.