Winterregeling 18-12-2014 – 26-02-2015

In de winterperiode, wanneer er hoofdzakelijk bewaargroenten zijn, wordt niet langer wekelijks geleverd. Zoals opgenomen in de afsprakennota worden vanaf half december tot half februari in principe tweewekelijks geleverd. Omdat zowel kerstmis als nieuwjaar deze winter op een donderdag vallen zal het éénmaal zelfs 3 weken duren voor het volgende pakket.

Wie een wekelijks pakket heeft zal dus telkens een pakket van dubbele waarde ontvangen. Dit geldt zowel voor de groente- als fruitpakketten. Voor wie een tweewekelijks pakket heeft verandert er niets behalve dan dat de donderdagen vast liggen en het ritme van het abonnement op de EVEN en ONEVEN weken wordt doorbroken

Enkel op volgende data zullen er pakketten klaarstaan:

  • WEEK 51 – 18 december 2014
  • WEEK 02 – 8 januari 2015
  • WEEK 04 – 22 januari 2015
  • WEEK 06 – 5 februari 2015
  • WEEK 08 – 19 februari 2015

Vanaf donderdag 5 maart 2015 zijn er terug wekelijkse pakketten en zal er weer een operatie starten om de tweewekelijkse pakketen terug wat te verdelen over de EVEN en de ONEVEN weken.

Voor de mensen met een tweewekelijks pakket op de EVEN weken
– wie een tweewekelijks pakket heeft op de EVEN weken ontvangt zowel in WEEK 50 als in WEEK 51 een pakket gezien er in WEEK 52 en WEEK 1 geen pakketten zijn (graag een seintje als je dit anders wil).  

Wens je toch iets te wijzigen dan moet je me dit 1 week voor jouw volgende levering doorgeven.