Fietsen naar Akelei en Busschots op 8 en 9 juni

Van 1 tot en met 9 juni loopt de Bioweek. In heel Vlaanderen houden biobedrijven opendeur. Alle activiteiten vind je terug op www.bioweek.be.
Ook Akelei en Bioboer Busschots doen mee. Koen Busschots pronkt dit jaar trouwens op de affiche ! De bioburen kunnen eventueel samen naar de boerderijen fietsen.> Zaterdag 8 juni 2013 – Fietstocht naar Akelei
Vanaf 14 u zijn er rondleidingen op de velden en staat koffie, thee, sap en gebak klaar. Fietsers krijgen korting in de winkel.
Vertrek Biobuur: 13u Parking Douaneplein, MechelenHet is een mooie en rustige fietstocht, deels langs de oevers van de Dijle van ongeveer 20 km (enkel). Aankomst op Akelei voorzien rond 14u30.
Terugkomst op het Douaneplein is voorzien tegen 18u. De terugrit, langs veilige fietspaden, kan ingekort worden tot 15 km. Er is ook een bushalte vlakbij Akelei met een vlotte busverbinding naar Mechelen. Fietsen kunnen op de terugrit mee in de Biobuur-camionette.
Gelieve een mailtje te sturen naar kris@biobuur.be als je meefietst.> Zondag 9 juni 2013 – Fietstocht naar Busschots
Vanaf 10u stelt Bioboer Busschots velden en boomgaarden open en is er de mogelijkheid om een picknick aan te schaffen aan 5 euro/pers (vooraf te resereveren!).
De hele dag zijn er rondleidingen op het bedrijf. Voor de kinderen is er de zelfpluktrein, kunnen ze leren hoe je groenten zaait en oogst en er is ook een wedstrijd.
Vertrek Biobuur11u Parking Douaneplein, Mechelen.  We trachten de drukke wegen te mijden tijdens een fietstocht van ongeveer 15 km. De fietstocht terug kan gereduceerd worden tot 10 km. Terugkomst op Douaneplein is voorzien rond 17u. Breng een picknick-dekentje mee !
Gelieve een mailtje te sturen naar kris@biobuur.be als je meefietst en geef (voor 3 juni) ook aan of je een picknick wenst en voor hoeveel personen (ter plaatse te betalen).

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *