Pakketten in Corona-tijd

Dag Bioburen,

Het zijn bijzondere tijden. Harde tijden. Wij zijn nog gezond en wel. We hopen voor jullie hetzelfde.

We zijn nog aan het bekijken hoe het concreet kan, maar we gaan de uitdaging aan om de pakketten nu donderdag te laten doorgaan. 

Omdat enkele afhaalpunten (Arenal en oude bib) gesloten zijn en afhaalpunten bij particulieren (Zemst-Laar, Battel, Voetbalstraat) niet toegelaten zijn, zal de biobuurregeling er volgende week anders uitzien. 
De pakketten zullen al op woensdagmiddag gemaakt worden. De verdeling van de pakketten spreiden we over woensdagavond en donderdag. Een deel van jullie zal in zijn kot kunnen blijven omdat we aan huis leveren, mits duidelijk afspraken. Anderen zullen hun kot wel uitmoeten voor de toegelaten zoektocht naar voedsel en zullen mogelijk ook iets verder moeten dan gewoonlijk.

We wachten nog het finaal antwoord af van de officiĆ«le instanties om de regeling en de bijzondere afspraken vast te leggen.

Ten laatste morgen komt er meer info. 

Hou jullie goed.

Mieke en Kris.