Biobuur op de Mercado op zaterdag 24 september

Biobuur op de Mercado op zaterdag 24 september

Op 24 september wordt de oude Vleeshalle in het hart van Mechelen ingericht als een overdekte marktplaats met ondernemers die eerlijk en lekker eten en drinken centraal zetten. De hemel voor de foodies, levensgenieters, ontdekkers van onze stad en marktgangers die net dat ietsje meer zoeken (zoals biogroenten). Zeker de moeite om te bezoeken. Alle info op www.mercadomechelen.be

Ook Biobuur ontbreekt niet op de Mercado. Van 10 tot 14 uur zijn we aanwezig met een ruim aanbod aan verse groenten, groentepakketten en ander lekkers. Ook na 14 uur met een beperkter aanbod en hopelijk geen overschot aan groenten. Kom dus gerust langs en laat ook je vrienden en familie kennismaken met Biobuur en met de voordelen van de pakketten.